ANAR
CURRÍCULUM DEL GRUP:
Aquest jove quintet va nàixer l’any 2000, sent professors de l’Escola de Música de l’Associació Musical El Verger.
L’ampli repertori de l’agrupació abraça música des de el segle XVIII fins l’actualitat.
Avui en dia són professors especialistes dels seus instruments què col·laboren amb diferents orquestres simfòniques (O.R.T.V.E., Orquesta Ciudad de Granada, Orquestra de València, Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Orquestra Simfònica del Vallès,...) i desenvolupen la seva activitat professional:
Maria Teresa Carrió Estruch (Professora del Conservatorio Profesional "José Peris Lacasa" d’Alcanyís-Terol); Juan Antonio Moreno López (Professor del Real Conservatorio Superior de Música Victoria Eugenia de Granada); Pere Carpi Forqués (Professor de l’IES Terra Alta de Gandesa-Tarragona); Adrià Tomàs Peñalver (Solista a l’Orquestra de l'Acadèmia del Gran Teatre del Liceu de Barcelona); Ester Carpi i Forqués (Professora de l’IES "Historiador Chabás" de Dénia).
De les últimes actuacions cal destacar: la participació al 2n. Cicle de Joves Intèrprets “Musiks” organitzat per l’Orfeó Lleidatà a l’Auditori del Centre Cultural de la Fundació “La Caixa” a Lleida; la interpretació del Concert en Sol M. K. 313 per a Flauta i Orquestra i la Simfonia Concertant K. 297b, ambdues obres de Mozart, acompanyats per l’OMA (Orquestra de la Marina Alta) a l’Auditori de l’Associació Musical El Verger; i la participació al III Festival Internacional de Música Musiquem Lleida 2008 oferint dos concerts.
Des de l’any 2007 el Quintet Verger té un conveni amb el M. I. Ajuntament del Verger.
ACTUACIONS VIDEOS COMENTARIS   CONTACTAR
Mª TERESA CARRIÓ ESTRUCH flauta
J. ANTONIO MORENO LOPEZ oboé
ADRIÀ TOMÁS PEÑALVER trompa
ESTER CARPI FORQUÉS fagot
PERE CARPI FORQUÉS clarinet