INICI HISTÒRIA NOTICIES ACTUACIONS VIDEOS PREMIS L' ESCOLA LA FESTA DISCOGRAFIA CONTACTAR

INICIACIÓ MUSICAL
QUI, QUÈ i PER QUÈ
Els alumnes d’iniciació musical som xiquets i xiquetes de 4 a 6 anys que venim per aprendre música.
Què fem?
A l’aula de música participem en un context diferent a l’habitual, manipulem instruments, ens desplacem lliurement o seguint un ritme, aprenem a respectar les pròpies produccions i les dels altres, la qual cosa ens fa ser més autònoms i ens ajuda a conéixer les nostres possibilitats.
Escoltem i reproduïm sons del nostre voltant i mitjançant les cançons populars coneixem les nostres tradicions i patrimoni cultural, la qual cosa millorarà les nostres relacions amb l’entorn natural i social.
Utilitzem la veu, el gest i els traços gràfics per comunicar sentiments, pensaments, desitjos...
Com ho fem?
Primerament, treballem la música de manera vivencial mitjançant cançons, danses, contes sonoritzats, audicions d’obres variades i el joc, eina fonamental per aprendre a la nostra edat. Ens ho passem d’allò més bé!
Posteriorment utilitzem el llenguatge musical tant convencional com no convecional (punts, ratlles, fletxes...) per representar allò que hem viscut.
Per què ho fem
Perquè l’A.M. i els nostres pares volen per a nosaltres una formació integral que ens ajude no sols a obtindre el coneixement necessari per a la vida, sinò també el gaudi en l’adquisició de la nostra formació.

AULA INFORMÀTICA i BANDETA INFANTIL

L’Aula d’Informàtica infantil, segueix sent l’atractiu de l’Escola. Enguany, a més hem incorporat la bandeta Infantil, i escola de Música per a adults.
Totes aquestes iniciatives ens ajuden a mantindre el reconeixement que l’Associació té per part de pares i mares, i de gent que ens aprecia.