INICI HISTÒRIA NOTÍCIES ACTUACIONS VIDEOS PREMIS L' ESCOLA LA FESTA DISCOGRAFIA CONTACTAR
 
 


V campanya de “ L’ESCOLA A LA MÚSICA”

Un any més, i ja en van cinc, l’Associació Musical El Verger obri les portes de la seua Escola de música per tal d’acollir la V campanya de “ L’ESCOLA A LA MÚSICA”.
Tindrà lloc els propers dies 5, 8 i 12 de març i ja han confirmat la seua assistència el Col·legi públic Segària del Verger i el Col·legi públic Ausiàs March dels Poblets.
El claustre de professors/es de l’Escola de Música ha preparat tota una sèrie d’activitats encaminades fonamentalment a apropar l’ensenyament musical i totes les seues peculiaritats a la població infantil i jovenil en edat escolar.
Incialment, a l’arribada a l’Escola de Música es farà una visita per les instal·lacions
per tal que els xiquets i xiquetes puguen veure les dependències de l’escola de música del Verger (aules grans per a classes col·lectives destinades a aprendre llenguatge musical i d’altres més petites per a classes individuals d’intrument, així com l’aula d’informàtica , la biblioteca-fonoteca, sala de juntes ...). Posteriorment , ja en l’auditori, cada professor/a especialista explicarà les característiques de cada família d’intruments amb el suport del material audiovisual elaborat per a l’ocasió, recolzat tot amb actuacions en directe dels/les alumnes de l’Escola de Música.
La durada de cada sessió serà d’una hora, i abans d’abandonar les instal·lacions els xiquets/es rebran un recull d’activitas musicals com a record de la seua visita.
Des de l’Associació Musical El Verger volem donar un xicotet homenatge i fer partícips, en esta V Campanya ,del premi ABACUS CULTURA obtés en la
IV Campanya als col·legis públics del Verger i Els Poblets.