INICI HISTÒRIA NOTICIES ACTUACIONS VIDEOS PREMIS L' ESCOLA LA FESTA DISCOGRAFIA CONTACTAR

ELS MUSICS

DIRECTOR
Toni Cuenca Castelló

PERCUSSIÓ
Alfred Moncho Estela
Aitor García de la Reina Carrió
Abel Escolano Català

TUBES
Jorge Carpi Pérez
Salvador Carrió Estruch

TROMBONS
Pedro Buigues González
Jordi Mulet Salort

TROMPETES
F. Javier Fornés Torres
Carlos Martínez Tous
Miquel Álvarez Ramos
Rubén Gil Malonda
Alejandro Oliva Rodríguez

FLISCORN
F. José Carrió Estruch

SAXOS TENORS
Pedro Carpi Bañó

SAXOS ALTS
Robert Barber Pérez
Laura Ramírez Pérez

SAXO BARÍTON
Pepe Carpi Bañó

CLARINET BAIX
Paco Buigues Carrió

CLARINETS
Joan Salort Aguilar
Pere Carpi Forqués
Lara Collado Barragán
Amparo Rodríguez González
Rosa Coll Moll
Alicia Vargas Estruch
Núria Pérez Mengual
Rocío González Mudarra
Francisco J. Tomás Carrió
Vicent López Carrió

OBOÉS
M. Amparo Polo Rozalén
Inés Carpi Femenía

FLAUTES
M. Teresa Carrió Estruch
Marina Mulet Salort
M. Gracia García Moncho
Jorge Doménech Doménech

FAGOTS
Ester Carpi i Forqués
Francesca Silvestre Salort
Àngela Sendra Chofre

TROMPES
Adrià Tomás Peñalver
Saül Carpi Femenía
Nicolás Medina Tomás

JUNTA DIRECTIVA
DE L’ASSOCIACIÓ MUSICAL EL VERGER

PRESIDENT
Pedro Carpi Bañó
VICEPRESIDENT
Pedro Buigues González
SECRETARI
F.José Carrió Estruch
VICESECRETARI
José Carpi Bañó
TRESORER
Paco Buigues Carrió
VOCALS
Jorge Carpi Pérez
Salvador Cervera Salort
Agustí Fornés Coll


Volem fer referència especial a dos músics més majors que s’incorporaran enguany. Es tracta de Willem , un jubilat holandés que un dia se’ns va presentar a la banda i, com quasi no ens enteniem, li vam donar un bombardí i ací el tenim...parlant no ens entenem massa, ni en valencià ni en castellà, però afortunadament el llenguatge universal de la música ha aconseguit que persones de cultures i costums molt diferents pugam posar-nos d’acord mitjançant el llenguatge dels sons.
L’altre cas és el de Laura, una jove estudiant de Magisteri Musical que es va iniciar a la banda de La Vall de l’Aguar, i com esta banda es va desfer i l’afició és forta, un dia se’ns va presentar i ens va demanar de poder tocar amb nosaltres. Feia molts anys que no tocava, però prompte es va posar al dia. Viu a Ondara, però això no és cap impediment per a la seua assistència als assajos.
Afortunadament, totes aquestes xicotetes coses que es fan a canvi de res són les que aprofiten per estar més a prop de la felicitat.

Després d’una gran riuada devem buscar la manera més adequada de recuperar l’ànim i aprofitar la força que donen les persones que ajuden i animen per tornar el més prompte possible a la normalitat. Hem d’agrair l’interés i les mostres d’afecte que hem rebut per part de tot el món. Resulta molt gratificant saber que tens gent que t’estima.
En esta vida ens toca sofrir de tant en tant alguna que altra riuada, i devem afrontar-ho com un repte de supervivència...
A l’Associació Musical El Verger tenim un nou repte per emprendre, com sempre, entre tots i totes: socis/es, pares i mares, músics, junta directiva, i com no, el jove director Toni Cuenca, a qui se li ha encomanat la delicada tasca de dirigir la nostra banda de música.


COL·LABORACIÓ

L’Associació Musical El Verger agraeix la col·laboració de les empreses que han contribuït en finançar una part important de la publicació d’aquesta revista, la qual ha estat maquetada i dissenyada altruistament per “carpidisseny.com”.
L’organització i el cost de tota la Festa està inclosa en els pressupostos de l’Associació, aprovats en l’Assemblea General pels socis/es.
La junta directiva i tots els/les músics de l’Associació Musical El Verger, desitgen que gaudisquen de tots els actes, que com sempre han preparat amb molta il·lusió.


 

SOLIDARITAT AMB ELS/LES AFECTATS/ES
PER LA RIUADA


Els/les músics i la junta directiva de l’Associació Musical El Verger hem dicidit dedicar la festa a tots els afectatsi les afectades per la riuada del 12 d’octubre.
En tots els actes del present programa hi haurà una urna per a què la gent aporte el seu donatiu voluntàriament.